Persondatapolitik

Hos Expedit A/S, CVR nr. 37752517 med hjemsted på Toftegårdsvej 4, 8370 Hadsten, Danmark prioriterer vi datasikkerhed og fortrolighed højt. Nærværende persondatapolitik fastlægger klare retningslinjer for Expedits måde at behandle dine per-sonoplysninger på.

I det følgende redegøres for, hvordan vi anvender de personoplysninger, som du efterlader dig og/eller afgiver, når du besøger vores hjemmeside samt anvender de forskellige tjenester på hjemmesiden ”www.expedit.dk”. 

Expedit A/S er dataansvarlig for de personoplysninger, der indsamles og behandles via Hjemmesiden.

1. Indsamling af personoplysninger

Ved brug af Hjemmesiden samt de på Hjemmesiden tilgængelige tjenester, kan der ske indsamling af personoplysninger om dig. Det vil altid fremgå i forbindelse med afgivelsen af oplysninger, hvorvidt afgivelsen er frivillig eller er nødvendig for gennemførelsen af den ønskede handling.

De typer af personoplysninger, som indsamles, kan fx omfatte:

- Kontaktoplysninger, herunder navn, e-mailadresse, telefonnummer og lignende identifikationsoplysninger

Indsamling af dine personoplysninger sker i ét eller flere af nedenstående tilfælde:

- Når du tilmelder dig Expedits nyhedsbrev
- Når du anmoder om at abonnere på magasinet Wanzl Worldwide
- Når du ansøger om et job via de relevante e-mailadresser anført på Hjemmesiden
- Når du anvender vores kontaktformular
- Når du anmoder om at få tilsendt materiale
- Når du kommunikerer med os
- Når du bruger Expedits øvrige funktioner og tjenester

2. Anvendelse af personoplysninger

Personoplysninger indsamles og anvendes til følgende formål:

- Fremsendelse af nyhedsbreve eller andet markedsføringsmateriale samt øvrige markedsføringstiltag
- Fremsendelse af magasinet Wanzl Worldwide
- Markedsføring generelt
- Evaluering og udvikling af produkter og services
- Behandling af din jobansøgning
- Besvarelse af dine henvendelser
- Statistik og analyse
Vores grundlag for behandling af dine personoplysninger er primært opfyldelse af anmodninger modtaget fra dig. Vi behandler derudover dine personoplysninger på grundlag af vores legitime interesse i at foretage markedsføring, udvikle eksisterende samt nye services og produkter, foretage analyser og statistik af vores kundesegmenter og produkter.
Vi gør opmærksom på, at brug af dine personoplysninger til fremsendelse af markedsfø-ringsmateriale kun finder sted, såfremt du forinden har afgivet dit udtrykkelige samtykke, medmindre loven giver mulighed for, at vi kan kontakte dig uden, at du afgiver dit samtykke først.
Expedit fører statistik over, hvilke områder af websitet vores brugere besøger samt hvilke produkter, der er brugernes foretrukne. Ved hjælp af de indsamlede data opnås kendskab til brugernes anvendelse af Hjemmesiden. Denne information bruges til at forbedre Hjemmesiden. Vi bruger derudover data om alle vores brugeres navigation for at forstå, hvordan vores brugere som en samlet gruppe anvender Hjemmesiden, og forsøger på denne baggrund at gøre websiden bedre. Vi kan ikke se, hvor du kommer fra eller surfer hen på Internettet, når du forlader vores site. Derudover indsamler vi information om, hvilke produkter vores brugere, som en samlet gruppe, fortrækker. Denne information bruges også til at forbedre websitet.

2.1 Anvendelse af personoplysninger ved rekruttering 

Anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering, læs mere her www.expedit.dk/personal-data-policy-recruitment

3. Videregivelse

Det kan under visse omstændigheder og i henhold til lovgivningen være nødvendigt at vi-deregive oplysninger til retslige myndigheder.
I tilfælde af omstrukturering eller helt eller delvist salg af virksomheden vil en eventuel vi-deregivelse i en sådan forbindelse ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning for behandling af personoplysninger.

4. Sletning af personoplysninger

Dine personoplysninger bliver slettet, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelsen af et eller flere af de ovennævnte formål. Oplysningerne kan dog behandles og opbevares længere i anonymiseret form, eller hvis vi er forpligtet hertil ifølge lovgivningen.

5. Cookies

Vi anvender cookies på vores Hjemmeside. Du kan læse mere om brugen af cookies i vores Cookiepolitik, som du kan finde her: www.expedit.dk/cookies

6. Opbevaring og sikkerhed

Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger til sikring af, at vores interne procedurer lever op til vores høje sikkerhedspolitiske standarder. Vi bestræber os således bedst muligt på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personoplysninger.

7. Links til andre websites mv.

Vores Hjemmeside kan indeholde links til andre websites eller til integrerede websites. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre selskabers websites eller deres praksis i forbindelse med indsamling af personoplysninger. Når du besøger andre websites, opfordres du til at læse indehaverens politik med hensyn til beskyttelse af personoplysninger samt andre relevante politikker

8. Dine rettigheder

Du er til enhver tid berettiget til at få indsigt i de personoplysninger, som Expedit behandler om dig. Du har endvidere ret til at anmode om berigtigelse, sletning eller blokering af dine personoplysninger eller kræve begrænsning af behandlingen. Du kan derudover til enhver tid uden omkostninger gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af personoplysninger om dig.

Herudover har du i visse tilfælde ret til at få udleveret de personoplysninger, som vi har registreret om dig, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt bede os om at transmittere disse oplysninger til en anden dataansvarlig.

9. Tilbagekaldelse af samtykke

Du kan til enhver tid tilbagekalde eventuelle samtykker, som du måtte have afgivet, fx i relation til nyhedsbreve eller abonnement på magasinet Wanzl Worldwide. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, kan du kontakte os på marketing@expedit.dk eller på telefon +45 87 612 200 eller benytte afmeldingslinket i de henvendelser, som du modtager fra os. 

10. Kontakt

Hvis du ønsker, at vi opdaterer, ændrer eller sletter de personoplysninger, som vi har regi-streret om dig, ønsker at få adgang til de personoplysninger, der behandles om dig, eller hvis du har spørgsmål til ovenstående retningslinjer, kan du rette henvendelse til os på marketing@expedit.dk eller på telefon +45 87 612 200.

11. Klageadgang

Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personoplysninger, kan du altid kontakte os via e-mail eller telefon som angivet i punkt 10. Du kan også kontakte Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K. 

 

***

 

21. december 2017, version 1.0

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om, hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies og om, hvordan du sletter dem, så klik her.
Accept cookies