- FORSIDE
- FOOD
TRADITION ELLER FORNYELSE?
Alle supermarkeder er ens. Mælken bagerst og slik ved kasselinien. Sådan har det været de sidste 50 år. Hvis vi går med på dén præmis, så handler butiksindretning i høj grad om, at understøtte folks købsvaner og ikke lave forstyrrende disruption, der alene forsinker kunderne i en fortravlet hverdag.
Vi kan imidlertid også forvandle dagligvareindkøb til en købsoplevelse, der skaber mersalg og kundeloyalitet og sikrer den fysiske butiks fortsatte relevans i en omnichannel virkelighed. Vi kan det hele – valget er dit.

“I tæt parløb med Expedit har vi udviklet helt unikke løsninger på inventaret”
Caroline Fiedler
Head of Concept, COOP

“Vi har fået super positiv feedback på Expedits løsning fra alle sider”
Frank Bangsholt
Head of Catering Excellence,
ISS Facility Services A/S

“Løsningen er udarbejdet i tæt samarbejde med kunden”
Geir Svendsen
CEO, Expedit, Norge